Login:   Hasło:  
 Zapamiętaj mnie
Nie masz jeszcze konta ? Zarejestruj się!

Obfita pieczonka z ogniska

Przepis w kategorii: Potrawy z wieprzowiny - 0 komentarzy (778 wizyt)
Dodany przez Gość 1063 dni temu Zgłoś do moderacji
Skala trudności: Łatwe  Czas wykonania: więcej niż 60 minut
Składniki:
• 50 g boczku duńskiego wędzonego ZM Pekpol
• 1 karkówka w marynacie ZM Pekpol
• 6 ziemniaków
• 2 cebule
• 3 ząbki czosnku
• 2 marchewki
• Liść laurowy
• Kilka ziarenek ziela angielskiego
• Sól, pieprz
• Liść białej kapusty
Sposób wykonania:
Na dnie garnka ułożyć liść kapusty (inaczej pieczonka może się przypalić). Wszystkie pozostałe składniki pokroić w kostkę i ułożyć w garnku. Garnek przykryć i piec nad ogniem około godziny.
Smacznego!
Zarejestruj się aby dodać przepis do ulubionych.
Brak ocen.Oceń przepis:Ocena zapisana!
    
Napisz swój komentarz:
Autor:

Jeżeli posiadasz konto na naszym portalu, zaloguj się.

Podaj wynik działania cztery + trzy = Wpisz CYFRĘ !
Tymczasowe zabezpieczenie antyspamowe :)
 
Mamy już 974 przepisy !
Najpopularniejsze przepisy tego tygodnia:
Lista pusta.