Login:   Hasło:  
 Zapamiętaj mnie
Nie masz jeszcze konta ? Zarejestruj się!

Cheeseburger BBQ z plastrem chrupiącego boczku

Przepis w kategorii: Potrawy z wołowiny - 0 komentarzy (629 wizyt)
Dodany przez Gastrosfera 1155 dni temu Zgłoś do moderacji
Skala trudności: Łatwe  Czas wykonania: mniej niż 30 minut
Składniki:
- 4 bułki pszenne
- 0,5 mielonego mięsa wołowego
- paczka boczku w plastrach ZM Pekpol
- 4 plasterki żółtego sera
- 4 plastry pomidora
- 4 liście sałaty
Sos barbecue:
- 2 łyżki oleju
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżeczka wędzonej papryki w proszku
- 2 łyżki sosu Worcester
- 3 łyżki musztardy
- 4 łyżki ketchupu
- 150 ml miodu
- sól, pieprz
Sposób wykonania:
Mięso doprawić solą i pieprzem, uformować hamburgery i piec na grillu. Składniki na sos zmieszać i doprawić do smaku. Pod koniec pieczenia mięsa podpiec bułki na grillu. Na mięsa ułożyć ser, sałatę, sos i pomidora i zamknąć wszystko w bułce.
Zarejestruj się aby dodać przepis do ulubionych.
Brak ocen.Oceń przepis:Ocena zapisana!
    
Napisz swój komentarz:
Autor:

Jeżeli posiadasz konto na naszym portalu, zaloguj się.

Podaj wynik działania cztery + trzy = Wpisz CYFRĘ !
Tymczasowe zabezpieczenie antyspamowe :)
 
Mamy już 974 przepisy !
Najpopularniejsze przepisy tego tygodnia:
Lista pusta.