Login:   Hasło:  
 Zapamiętaj mnie
Nie masz jeszcze konta ? Zarejestruj się!

Kanapki na pieczywie chrupkim z pastą serowo szpinakową i wędzonym łososiem

Przepis w kategorii: Kuchnia dietetyczna - 0 komentarzy (1232 wizyt)
Dodany przez Gastrosfera 2305 dni temu Zgłoś do moderacji
Skala trudności: Łatwe  Czas wykonania: mniej niż 30 minut
Składniki:
- 250g półtłustego twarogu
- 100g rozdrobnionego szpinaku mrożonego
- 3 łyżki kwaśniej śmietany
- 3 ząbki czosnku
- 100g łososia wędzonego w plasterkach
- pieczywo chrupkie 7 zbóż firmy GRANEX
- pomidorki koktajlowe
- sól do smaku
Sposób wykonania:
Twaróg połączyć ze śmietaną, rozmrożonym szpinakiem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawić do smaku solą. Na kromeczki pieczywa wyłożyć powstała pastę, na pastę pokrojonego w paseczki łososia i pokrojone na cząstki pomidorki koktajlowe.
Smacznego!
Zarejestruj się aby dodać przepis do ulubionych.
Ocena: 5.00Oceń przepis:Ocena zapisana!
    
Napisz swój komentarz:
Autor:

Jeżeli posiadasz konto na naszym portalu, zaloguj się.

Podaj wynik działania cztery + trzy = Wpisz CYFRĘ !
Tymczasowe zabezpieczenie antyspamowe :)
 
Mamy już 970 przepisów !
Najpopularniejsze przepisy tego tygodnia:
Lista pusta.