Login:   Hasło:  
 Zapamiętaj mnie
Nie masz jeszcze konta ? Zarejestruj się!

Grillowana karkówka pieczona z rozmarynem i zieloną fasolką

Przepis w kategorii: Potrawy z wieprzowiny - 0 komentarzy (543 wizyt)
Dodany przez Gość 1189 dni temu Zgłoś do moderacji
Skala trudności: Łatwe  Czas wykonania: 30 - 60 minut
Składniki:
• karkówka w marynacie ZM Pekpol
• 300 g zielonej fasolki szparagowej
• 3 plastry boczku duńskiego parzonego ZM Pekpol
• kilka gałązek rozmarynu
Sposób wykonania:
Na plastrach karkówki ułożyć gałązki rozmarynu. Mięso upiec na grillu. Fasolkę przez chwilę parzyć we wrzątku, następnie owinąć plastrem boczku, ułożyć na tacce do grillowania i upiec na ruszcie.
Zarejestruj się aby dodać przepis do ulubionych.
Brak ocen.Oceń przepis:Ocena zapisana!
    
Napisz swój komentarz:
Autor:

Jeżeli posiadasz konto na naszym portalu, zaloguj się.

Podaj wynik działania cztery + trzy = Wpisz CYFRĘ !
Tymczasowe zabezpieczenie antyspamowe :)
 
Mamy już 974 przepisy !
Najpopularniejsze przepisy tego tygodnia:
Lista pusta.