Login:   Hasło:  
 Zapamiętaj mnie
Nie masz jeszcze konta ? Zarejestruj się!

Roladki z nadziewane żółtym serem na sałatce z botwiny

Przepis w kategorii: Potrawy z wołowiny - 0 komentarzy (633 wizyt)
Dodany przez Gość 1245 dni temu Zgłoś do moderacji
Skala trudności: Łatwe  Czas wykonania: 30 - 60 minut
Składniki:
• ½ kg mięsa mielonego wieprzowo – wołowego
• 200 g kiełbasy podwędzanej
• 150 g sera żółtego Edamskiego MSM Mońki
• 2 jajka
• 3 ząbki czosnku
• 2 łyżeczki oregano
• 1 łyżeczka sosu sojowego
• bułka tarta
• sól, pieprz
• olej do smażenia
• dwie duże garści młodej botwiny
Sposób wykonania:
Do mięsa mielonego dodać zmieloną na maszynce kiełbasę, pokrojony w paseczki ser, jajka i wszystkie przyprawy. Całość dokładnie wymieszać i uformować wałeczki. Każdy obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na oleju na złoty kolor. Podawać na sałatce z młodej botwinki.
Smacznego!
Zarejestruj się aby dodać przepis do ulubionych.
Brak ocen.Oceń przepis:Ocena zapisana!
    
Napisz swój komentarz:
Autor:

Jeżeli posiadasz konto na naszym portalu, zaloguj się.

Podaj wynik działania cztery + trzy = Wpisz CYFRĘ !
Tymczasowe zabezpieczenie antyspamowe :)
 
Mamy już 974 przepisy !
Najpopularniejsze przepisy tego tygodnia:
Lista pusta.