Login:   Hasło:  
 Zapamiętaj mnie
Nie masz jeszcze konta ? Zarejestruj się!

Golonka pieczona z ziołami

Przepis w kategorii: Potrawy z wieprzowiny - 0 komentarzy (609 wizyt)
Dodany przez Gość 1031 dni temu Zgłoś do moderacji
Skala trudności: Łatwe  Czas wykonania: mniej niż 30 minut
Składniki:
Składniki:
- Golonka pieczona ZM Pekpol
- świeże zioła: rozmaryn, oregano, pietruszka
- kilkanaście ziarenek zielonego pieprzu

Składniki na sos śmietanowo – musztardowy:
- 3 łyżki musztardy sarepskiej
- 2 łyżki śmietany 12
Sposób wykonania:
Golonkę kładziemy na ruszt i układamy na niej gałązki ziół oraz obsypujemy zielonym pieprzem. Grillujemy z obu stron aż zarumieni się na złoty kolor.
Golonka świetnie smakuje z sosem musztardowo – śmietanowym albo po prostu z chrzanem.
Zarejestruj się aby dodać przepis do ulubionych.
Brak ocen.Oceń przepis:Ocena zapisana!
    
Napisz swój komentarz:
Autor:

Jeżeli posiadasz konto na naszym portalu, zaloguj się.

Podaj wynik działania cztery + trzy = Wpisz CYFRĘ !
Tymczasowe zabezpieczenie antyspamowe :)
 
Mamy już 970 przepisów !
Najpopularniejsze przepisy tego tygodnia:
Lista pusta.