Login:   Hasło:  
 Zapamiętaj mnie
Nie masz jeszcze konta ? Zarejestruj się!

Mus marchwiowo – imbirowy

Przepis w kategorii: Kuchnia dietetyczna - 0 komentarzy (1433 wizyt)
Dodany przez Kasia 2620 dni temu Zgłoś do moderacji
Skala trudności: Łatwe  Czas wykonania: mniej niż 30 minut
Składniki:
1 kg marchwi
10 dag masła
6 dag świeżego imbiru
sól
pieprz
natka pietruszki do dekoracji
Sposób wykonania:
W małej ilości wody z masłem ugotować marchewkę do miękkości. Dodać starty na tarce imbir, sól i pieprz. Wszystko zmiksować na jednolitą masę i odstawić do lodówki na dwie godziny. Gotowy mus włożyć ciasno do posmarowanej tłuszczem filiżanki i wyłożyć na talerz. Przybrać natką pietruszki i podawać z pieczywem
Zarejestruj się aby dodać przepis do ulubionych.
Brak ocen.Oceń przepis:Ocena zapisana!
    
Napisz swój komentarz:
Autor:

Jeżeli posiadasz konto na naszym portalu, zaloguj się.

Podaj wynik działania cztery + trzy = Wpisz CYFRĘ !
Tymczasowe zabezpieczenie antyspamowe :)
 
Mamy już 974 przepisy !
Najpopularniejsze przepisy tego tygodnia:
Lista pusta.