Login:   Hasło:  
 Zapamiętaj mnie
Nie masz jeszcze konta ? Zarejestruj się!

Stek z fasolką

Przepis w kategorii: Potrawy z wołowiny - 0 komentarzy (1284 wizyt)
Dodany przez JAGODA 2994 dni temu Zgłoś do moderacji
Skala trudności: Łatwe  Czas wykonania: 30 - 60 minut
Składniki:
- ok. 10 dag steku wołowego
- 25 dag zielonej fasolki szparagowej
- 1 mała cebulka
- 1 duży ziemniak
- 2 łyżki oliwy
- pieprz
- 1 łyżeczka masła z dodatkiem posiekanych ziół
Sposób wykonania:
Pokrój cebulkę w kostkę i uduś na oliwie. Dodaj ugotowaną fasolkę. Smaż, mieszając delikatnie od czasu do czasu.
Stek wołowy posyp pieprzem i duża ilością przypraw, następnie upiecz na grillu lub usmaż na teflonowej patelni.
Podaj mięso z ziemniakiem ugotowanym w mundurku, posypanym ziołami i posmarowanym masłem ziołowym .
Zarejestruj się aby dodać przepis do ulubionych.
Brak ocen.Oceń przepis:Ocena zapisana!
    
Napisz swój komentarz:
Autor:

Jeżeli posiadasz konto na naszym portalu, zaloguj się.

Podaj wynik działania cztery + trzy = Wpisz CYFRĘ !
Tymczasowe zabezpieczenie antyspamowe :)
 
Mamy już 974 przepisy !
Najpopularniejsze przepisy tego tygodnia:
Lista pusta.