Login:   Hasło:  
 Zapamiętaj mnie
Nie masz jeszcze konta ? Zarejestruj się!

Różne mięsa w jarzynach

Przepis w kategorii: Kuchnia dietetyczna - 1 komentarz (1462 wizyt)
Dodany przez Kasia 3138 dni temu Zgłoś do moderacji
Skala trudności: Łatwe  Czas wykonania: 30 - 60 minut
Składniki:
½ mięsa /może być: /schab, kurczak, indyk, lub cielęcina, wołowe/
Marchewka
Pietruszka
Seler
Por
Mała cebulka
Sól
Pieprz
Cukier
2 łyżki oliwy
2 łyżeczki masła
woda
Sposób wykonania:
Specjalnie nie piszę jakie proporcje, ponieważ każdy może dać tyle produktów ile akurat potrzebuje.Również można udusić dowolne mięso.
Wszystkie warzywa kroimy w paseczki, lub talarki.
Wrzucamy do garnka, solimy, pieprzymy i dodajemy trochę cukru do smaku.
Mięso myjemy, kroimy w plastry , troszkę solimy i pieprzymy /ale malutko bo warzywa już są posolone/. Wciskamy mięso między warzywa tak, aby nie wystawało. Wlewamy oliwę, dodajemy masło i wlewamy wody, żeby prawie pokryło potrawę. Dusimy pod przykryciem do miękkości.
Podajemy z ziemniaczkami.

Zarejestruj się aby dodać przepis do ulubionych.
Ocena: 1.00Oceń przepis:Ocena zapisana!
    
Skomentował : louttyflouh 2301 dni temu Zgłoś do moderacji
http://www.viagradel(...)onAnynccib - http://www.viagradel(...)onAnynccib - viagra price viagra online pharmacy
a href=http://www.viagradelightful
.com/GonAnynccib>viagra 50mg/a>
Ocena: + 0- 0  Cytuj
Napisz swój komentarz:
Autor:

Jeżeli posiadasz konto na naszym portalu, zaloguj się.

Podaj wynik działania cztery + trzy = Wpisz CYFRĘ !
Tymczasowe zabezpieczenie antyspamowe :)
 
Mamy już 974 przepisy !
Najpopularniejsze przepisy tego tygodnia:
Lista pusta.